Projektkoncert på Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg

Det Jyske Musiksikkonservatorium, Aalborg får besøg fra OrkesterEfterskolen i Holstebro, MGK-Nord, Nordjyllands Orkesterskole og talentklasseelever fra Aalborg Kulturskole. Besøget afsluttes med en fælles projektkoncert

onsdag den 16. februar kl. 19:30
på Det Jyske Musikkonservatorium, Ryesgade 52, Aalborg, Sal I

Projektkoncerten er resultat af det sammenspil, som om eftermiddagen har fundet sted mellem alle de unge gæster og konservatoriets studerende. Instruktørerne er: Karl Petersen, Erik Sandberg og Lars Colding Wolf.

Ved koncerten opfører de unge musik af blandt andre Bach, Händel, Mozart og Schumann.

Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Symfoniorkester, Nordjyllands Orkesterskole og MGK-Nord.

Fri entré

Udgivet i Events, Nyheder.