NUS-stævne i Skallerup 28.-29. januar 2012

KOM OG VÆR MED
– til NUS’s weekendstævne i Skallerup

Hjørring Musiske Skole er vært for det næste NUS-stævne. Nordjyllands UngdomsSymfoniorkester (NUS) er et tilbud til alle interesserede børn og unge, der spiller et orkesterinstrument. Her får du gode musikoplevelser og nye kammerater. Ungdomssymfoniorkesteret er for de øvede unge musikere, der spiller et orkesterinstrument. Strygerensemblet er for mindre øvede strygere.

TIDSPUNKT
Stævnet foregår fra lørdag den 28. januar kl. 9.30 til søndag den 29. januar kl. 15.00 i Skalleruphallen, Villerupvej 117, 9800 Hjørring

AFSLUTNINGSKONCERT
Søndag den 29. januar 2011 kl. 14.00 i Skalleruphallen, Villerupvej 117, Skallerup, 9800 Hjørring

OVERNATNING
Dette stævne er med overnatning, da der er program lørdag aften. Overnatningen giver os mulighed for mere musik og et lidt ”roligere” program, hvor der også er tid til afslapning og hygge. Du skal altså have liggeunderlag og sovepose med. Overnatning foregår på Friskolen Skallerup, Skallerup Skolevej 3, 9800 Hjørring. Der betales 100 kr. på stævnet som tilskud til mad. Vi sender et mere detaljeret program efter tilmeldingen.

TILMELDING
Tilmelding skal ske via formularen nedenfor senest søndag den 8. januar 2012.

PROGRAM
Klik her for at læse mere om programmet

Udgivet i Events, Nyheder.