Strygerdag i Brønderslev

Strygerdag i Brønderslev

Søndag den 13. maj 2012 kl. 10-16 på Brønderslev Musikskole, Torvegade 5, 9700 Brønderslev

Velkommen til træf for regionens unge strygere. Programmet indledes med masterclass med undervisere fra Det Jyske Musikkonservatorium og Aalborg Symfoniorkester – dvs. åben undervisning på MGK/talentklasse-niveau, hvor udvalgte elever er aktive mens de øvrige deltagere er tilhørere. Herefter er der sammenspil for alle deltagere. Repertoiret til sammenspil er J.S. Bachs Brandenburgkoncert nr. III, 1. og 3. sats, som dirigeres af Morten Lønborg Friis. Dagen afrundes med en åben koncert for forældre og andre interesserede.

Deltagere

MGK elever, talentklasseelever, strygere fra Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester (NUS) samt viderekomne musikskoleelever.

Undervisere

Michelle Makarski, violin; Olga Goija, bratsch; Frank Arenholt Christensen, kontrabas samt Vincent Stadlmair, cello.

Tilmelding

Tilmelding sker via formularen nedenfor, og tilmeldingen gælder hele dagen med aktiv deltagelse i sammenspil. Man kan desuden angive ønske om at deltage aktivt på masterclass’en. De aktive deltagerne udvælges af arrangørgruppen.

Program
 • Kl. 10-12
  Masterclass – åben undervisning
 • Kl. 12-12.30
  Frokost
 • Kl. 12.30-14.30
  Orkesterprøve på Bachs Brandenburgkoncert nr. III
 • Kl. 14.30-14.50
  Pause
 • Kl. 14.50-15.20
  Generalprøve
 • Kl. 15.30
  Koncert
Udgivet i Events, Nyheder.