3 & 4-11-2012: NUS Stævne på Mors

Velkommen til weekendstævne i NUS – Nordjyllands UngdomsSymfoniorkester

Nordjyllands UngdomsSymfoniorkester er et tilbud til alle interesserede børn og unge, der spiller et orkesterinstrument. Her får du gode musikoplevelser og nye kammerater. Ungdomssymfoniorkesteret er for de øvede unge musikere, der spiller et orkesterinstrument. Strygerensemblet er for mindre øvede strygere. Ved dette stævner er Verner Nicolet er dirigent for Ungdoms Symfoniorkesteret, og Peter Toft er dirigent for Strygerensemblet.

Weekenden bliver præget af jubilæumsstemning, for vi fejrer 10 års jubilæum med Verner Nicolet som dirigent for de unge i Nordjylland – først som dirigent for USN (Ungdoms Symfoniorkester Nord) og siden 2009 som dirigent for NUS . Vi fejrer også 10 års jubilæum for det ungdomssymfoniorkestersamarbejde, der startede i det daværende Nordjyllands Amt (nu Region Nordjylland) med oprettelsen af de to orkestre, HUS (Himmerlands Ungdoms Symfoniorkester) og USN, som i dag er fusioneret i NUS

Tid og sted

Stævnet foregår fra lørdag den 3. november kl. 9.30 til søndag den 4. november kl. 15.00 på  Musikværket, Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors. Her skal de store også sove. De små skal sove i Nykøbinghallen, Nygade 29-31, 7900 Nykøbing Mors. Der er 5 minutters gang mellem de 2 steder.

Musikskolen på Mors er vært for dette regionale orkesterstævne.

Afslutningskoncert

Søndag den 4. november 2012 kl. 14.00 på  Musikværket, Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors

Overnatning

Dette stævne er med overnatning, da der er program lørdag aften. Overnatningen giver os mulighed for mere musik og et lidt ”roligere” program, hvor der også er tid til afslapning og hygge. Du skal altså have liggeunderlag og sovepose med. Der betales 100 kr. på stævnet som tilskud til mad. Vi sender et mere detaljeret program efter tilmeldingen.

Repertoire

Stryger Ensemble
Peter L. Toft, dirigent

Hvad er det der regner (Lillebror Söderlund / arr. Peter L. Toft)
Klokkespil fra Vor Frelser Kirke (Peder Holm)
Jeg ser et skib (Græsk trad. / arr. Peter L. Toft)

Ungdoms Symfoniorkester
Verner Nicolet, dirigent

March fra Mestersangerne i Nürnberg (Richard Wagner / arr. Richard Meyer)
Moldau fra Mit fædreland (Bedrich Smetana / arr. Richard Meyer)
Elverhøj Ouverture (Friederich Kuhlau)

Fællesnummer

Kong Christian stod ved højen Mast (Johann Hartmann / arr. Friederich Kuhlau)

Udgivet i Events, Nyheder.