NUS-stævne i Frederikshavn 23.-24. november 2013

Velkommen til weekendstævne i NUS – Nordjyllands UngdomsSymfoniorkester

Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester (NUS) er et fælles ungdomssymfoniorkester for alle regionens Musik- og Kulturskoler. Orkesteret er et tilbud til alle nordjyske børn og unge, der spiller et orkesterinstrument. Her får du gode musikoplevelser og nye kammerater fra hele Nordjylland.

Ved NUS-stævnerne har eleverne mulighed for at deltage i et fuldt udbygget symfoniorkester (for de mere erfarne elever) eller et strygerorkester (for de lidt mindre erfarne). Ungdomssymfoniorkesteret dirigeres ved dette stævne af Verner Nicolet, og strygerensemblet dirigeres af Jens Nielsen.

Musikskolen i Frederikshavn Kommune er vært for stævnet.
Hjemmeside: musikskolen.frederikshavn.dk

Tid og sted

Stævnet foregår fra lørdag den 23. november kl. 9.15 til søndag den 24. november kl. 15.00.

Afslutningskoncert søndag den 24. november 2013 kl. 14.00 i Det Musiske Hus.

Prøver og afslutningskoncert foregår i Det Musiske Hus, Rådhus Allé 98, 9900 Frederikshavn, mens overnatning foregår på Nordstjerneskolen, Rimmens Allé 75, 9900 Frederikshavn.

Bemærk!
Eleverne mødes lørdag på Nordstjerneskolen for at tjekke ind og aflevere bagage, ligesom i lufthavnen ;-). Derefter bliver de kørt af forældre til prøven i Det Musiske Hus – de skal huske at tage instrument, noder, madpakke og overtøj med. Afhentning af bagage efter koncerten i Det Musiske Hus foregår ligeledes på Nordstjerneskolen.

Overnatning

Stævnet er med overnatning. Det giver os mulighed for mere musik og et lidt ”roligere” program, hvor der også er tid til afslapning og hygge. Du skal altså have liggeunderlag og sovepose med. Der betales 100 kr. på stævnet som tilskud til mad. Vi sender et mere detaljeret program efter tilmeldingen.

Repertoire

Ungdomssymfoniorkestret skal spille Aladdin Suite af Carl Nielsen.
Værket har satserne: Orientalsk Festmarsch, Hindu-Dans, Torvet i Ispahan, Fangernes Dans og Neger-Dans.

______________________________________________________

Udgivet i Events, Nyheder.