NUS stævne i Farsø 31/1 – 1/2 2015

I sidste weekend blev der afholdt NUS-stævne i Farsø, og her deltog også en 3. klasse fra Gedsted skole.

Du kan nu se billeder fra stævnet her på hjemmesiden (galleri). Du kan også gå på Facebook og finde enten Kulturskoler i Nordjylland eller NUS her – så kan du se videoer og billeder fra det meget vellykkede stævne.

Nordjyske var også til stedet. Se deres indlæg her.

Ved NUS-stævnene har eleverne mulighed for at deltage i et fuldt udbygget symfoniorkester (for de mere erfarne elever) eller et strygerorkester (for de lidt mindre erfarne). UngdomsSymfoniorkesteret dirigeredes ved dette stævne af Morten Lønborg Friis, og StrygerEnsemblet af Niels Bjerre.

Repertoire:

  • UngdomsSymfoniorkester: Musik fra Disney filmen Frozen: Frozen Heart, Do You Want to Build a Snowman?, In Summer, Let It Go, For the First Time in Forever (Kristen Andersen-Lopez og Robert Lopez/ arr. Bob Krogstad), Snedronningen (Carl Nielsen / arr. Morten L Friis), m.fl.
  • StrygerEnsemblet: Polka fra Fandrup, Skøjteløbervalsen (Émile Waldteufel), m.fl.
  • Fællesnummer: Champagne Galop (H.C. Lumbye)

 

Udgivet i Events, Nyheder.