KiNs Kompetencedage 2019

Igen i år står KiN for kompetencedage i august ved skoleårets opstart. I år er det mandag og tirsdag 12.-13. august. Her byder de enkelte lærere/skoler ind med tilbud, som nu udbydes til hele KiNs lærerkreds efter interesse.

I kursusugen i januar hyrer vi undervisere udefra og koordinerer de forskellige tilbud centralt i kursusudvalget, hvorimod kompetencedagene er baseret på interne kræfter og netværk. Hvis du synes der mangler et tilbud inden for dit fag- eller interesseområde, så ligger bolden hos dig. Næste år kan du melde ud, at du gerne vil stå for et tilbud/netværksmøde i kompetencedagene.

Vær opmærksom på, at der er noget på vej fra det udvalg, der står for praktiksamarbejdet med konservatoriet. De syv undervisere, der har meldt sig som praktikvejledere vil få deres efteruddannelse på disse dage. Skulle du være interesseret i at blive praktikvejleder på et senere tidspunkt, så er der mulighed for, at du også kan tage dette kursus i kompetencedagene 2019. I så fald skal du kontakte Malene fra kulturskolen i Vesthimmerland.

Her er oversigten over de tilbud, du kan melde dig til. Læs mere om de konkrete tilbud her. Tilmeldingen er lukket. Ønsker du alligevel en plads på et hold, så skriv til tovholderen og forhør dig om muligheden. Tovholder fremgår af holdbeskrivelserne i linket ovenfor.

 

Forældresamarbejde mandag Thy
Urfun – udvikling af rytmiske fællesskabber Mandag Aalborg
Kommunikation og relation til elever mandag Hjørring
Netværk for dramalærere mandag Hjørring
Workshop – andre veje i skolernes kommunikation mandag Hjørring
Blæsermiljøer Tirsdag Hjørring
e-musik Tirsdag Frederikshavn
Forskole – materialeudveksling tirsdag Jammerbugt
Klassisk slagtøj tirsdag Hjørring

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores koordinator Sofie.

Udgivet i Nyheder.