KiNs Kompetencedage 2019

Igen i år står KiN for kompetencedage i august ved skoleårets opstart. I år er det mandag og tirsdag 12.-13. august. Her kan de enkelte lærere/skoler byde ind med tilbud, som udbydes til hele KiNs lærerkreds efter interesse.

Hvor vi i kursusugen i januar hyrer undervisere udefra og koordinerer de forskellige tilbud centralt i kursusudvalget, er kompetencedagene baseret på interne kræfter og netværk, og der er mindre styring i målretningen af tilbud.

Forløbet er således:

  • skolerne byder ind med tilbud, de vil udbyde. Frist 24. april
  • de forskellige tilbud lægges på hjemmesiden og tilmeldingen åbner i maj.
  • Der er tilmeldingsfrist i starten af juni, og herefter fordeles de tilmeldte på kurser/tilbud.
  • 12.-13. august: afvikling

Har du ideer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores koordinator Sofie.

Udgivet i Nyheder.