KiNs Kompetencedage 2019

Igen i år står KiN for kompetencedage i august ved skoleårets opstart. I år er det mandag og tirsdag 12.-13. august. Her byder de enkelte lærere/skoler ind med tilbud, som nu udbydes til hele KiNs lærerkreds efter interesse.

I kursusugen i januar hyrer vi undervisere udefra og koordinerer de forskellige tilbud centralt i kursusudvalget, hvorimod kompetencedagene er baseret på interne kræfter og netværk. Hvis du synes der mangler et tilbud inden for dit fag- eller interesseområde, så ligger bolden hos dig. Næste år kan du melde ud, at du gerne vil stå for et tilbud/netværksmøde i kompetencedagene.

Vær opmærksom på, at der er noget på vej fra det udvalg, der står for praktiksamarbejdet med konservatoriet. De syv undervisere, der har meldt sig som praktikvejledere vil få deres efteruddannelse på disse dage. Skulle du være interesseret i at blive praktikvejleder på et senere tidspunkt, så er der mulighed for, at du også kan tage dette kursus i kompetencedagene 2019. I så fald skal du kontakte Malene fra kulturskolen i Vesthimmerland.

Her er oversigten over de tilbud, du kan melde dig til. Læs mere om de konkrete tilbud her. Tilmeldingen foregår via formularen nedenfor. Du skal melde dig til senest 6. juni.

 

Forældresamarbejde mandag Thy
Urfun – udvikling af rytmiske fællesskabber Mandag Aalborg
Kammermusik Mandag Frederikshavn
Kommunikation og relation til elever mandag Hjørring
Netværk for dramalærere mandag Hjørring
Workshop – andre veje i skolernes kommunikation mandag Hjørring
Blæsermiljøer Tirsdag Hjørring
e-musik Tirsdag Frederikshavn
Forskole – materialeudveksling tirsdag Jammerbugt
Klassisk slagtøj tirsdag Hjørring
Projektuger tirsdag Hjørring

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores koordinator Sofie.

 

Tilmelding her senest 6. juni

  • Hvilken musik/kulturskole er du ansat på? Du kan markere flere.
  • Vælg her det eller de tilbud, du gerne vil deltage i
  • Vælg her det eller de tilbud du vil deltage i, hvis ikke der er plads på en af dine førsteprioriteter.
  • F.eks. allergier
  • Ved bekræftelse af min tilmelding giver jeg samtidig kulturskoler i Nordjylland lov til at bruge fotos fra kompetencedagene på facebook, hjemmeside og i markedsføringsmateriale.
Udgivet i Nyheder.