NUS på toppen 2019

Stævnet afholdes fra fredag den 2. august til og med onsdag den 7. august i Vittrup ved Børglum lige Nord for Løkken.

På stævnet i år vil du, ud over at spille i orkester på dit instrument, have mulighed for at få undervisning i musikteori, direktion og/eller komposition. Der vil selvfølgelig også blive afholdt det traditionsrige NUS-OL 🙂

Medvirkende dirigenter og instruktører er bl.a: Peter Ettrup Larsen, Morten Lønborg Friis, Johanne Grønkjær Lorenzen, Niels Bjerre, Jens Beck Dahl, Signe Marie Sørensen, Marianne Krull og Morten Fabricius.

Indtjekning kl 17 om fredagen. Flere detaljer om program kommer snarest.

 

OBS: har du ikke mulighed for at være med alle dagene pga andre sommerferieplaner, så er der også mulighed for at deltage et par dage. I så fald bedes du skrive det i kommentarfeltet i tilmeldingen.

 

Tilmelding og betaling:

Prisen er 1.200 kr.

Du tilmelder dig via formularen nedenfor. Husk at du ikke er tilmeldt, før du har betalt 1200 via linket her.

 

 

Tilmelding til NUS på Toppen 2019

Sommerstævne for Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester.
    NYS - Nordjyllands Yngste Symfonikere henvender sig til unge på orkesterinstrumenter som har spillet i 1 til 2 år. Sværhedsgraden er som strygerensemblet. NUS Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester henvender sig til alle unge, som spiller et orkesterinstrument. Sværhedsgraden er som NUS stævnerne.
Udgivet i Nyheder.