NUS på toppen 2019

Årets NUS på Toppen blev afholdt fra fredag den 2. august til og med onsdag den 7. august i Vittrup ved Børglum lige Nord for Løkken. I år skete der noget særligt på stævnet, idet de unge musikere havde mulighed for at lære om musikteori og komposition. Flere af deltagerne forsøgte sig selv med arrangementer og nye kompositioner. Du kan finde meget mere om dette på Kulturskoler i Nordjyllands Facebookside, hvor der også ligger en hel del fotos fra stævnet.

Link til video om komposition på stævnet

Link til fotos fra stævnet.

TV2Nord var også forbi og lavede et rigtig fint indslag fra stævnet. Se det her.

Medvirkende dirigenter og instruktører var bl.a: Peter Ettrup Larsen, Morten Lønborg Friis, Johanne Grønkjær Lorenzen, Niels Bjerre, Jens Beck Dahl, Signe Marie Sørensen, Marianne Krull og Morten Fabricius.

Adresse: Vittrup Fri fagskole, Børglum Klostervej 84, 9480 Løkken

Dagligt program: 

8.00 morgenmad
9.00 opvarmning i grupper
10.00 orkesterprøve
12.00 frokost
13.00 komposition/teori/orkesterprøve
15.00 frugtpause
15.30 orkesterprøve/udflugt
18.00 aftensmad
19.30 aften hygge/NUS OL 2019

Tilmelding og betaling:

Prisen er 1.200 kr. Tilmeldingen er lukket.

Udgivet i Nyheder.