Kursusuge 2020

Kære undervisere i de nordjyske musik- og kulturskoler,

Velkommen til KiNs kursusuge 2020. Tilmeldingen er nu lukket, og alle de tilmeldte har modtaget en mail om det eller de kurser, man er kommet på om torsdagen.

Alle torsdagens kurser foregår på Nordkraft i Aalborg. Det giver os mulighed for at kunne samle os alle. Imellem dagens kurser servers frokost – en god lejlighed til at snakke med kollegaerne fra alle regionens skoler. Vær opmærksom på at alle der er tilmeldt torsdagen (uanset om det er formiddag eller eftermiddag eller begge)  automatisk er tilmeldt frokosten denne dag. Frokosten serveres i lokale 6.1 og 6.2 på niveau 6 på Nordkraft.

Til jer der er på formiddagskursus serveres der desuden kaffe/te og rundstykker fra 8:30. Det er i lokale 12 (slagtøj) på niveau 7. Om eftermiddagen serveres der kaffe/te og kage samme sted. Eftermiddagspausen aftales med oplægsholderen.

Læs mere om de enkelte kurser torsdag ved at klikke på dem her nedenfor:

Fredagen har fokus på nogle af de udfordringer vi møder i relationen med eleverne, og så ser vi lidt ind i fremtiden for at få en ide om, hvad det er vi skal ruste os til. Læs mere om fredagens program her.

Kursusugen er som udgangspunkt obligatorisk.

Tilmeldingen er nu lukket.

Udgivet i Nyheder.