Kursusuge 2020

Kære undervisere i de nordjyske musik- og kulturskoler,

Så slår vi endelig dørene op for kursusprogram og tilmelding til kursusugen 2020.

Kursusugen 2020 er i realiteten kun en dag (torsdag) ud over fællesdagen (fredag). For at udnytte den sparsomme tid optimalt, har flere af kurserne en bred målgruppe, så mange kan få glæde at de kompetente kursusholdere.

Kursernes indhold er meget varieret – nogle med fokuseret praktisk tilgang, andre med mere teoretisk vinkel. Fælles for alle kurser er, at de tager afsæt i hverdagen på Kulturskolerne og bidrager med nye input og viden. Hvert kursus varer ca tre timer og afholdes enten formiddag eller eftermiddag. Ved stor søgning køres kurset både formiddag og eftermiddag.

Alle torsdagens kurser foregår på Nordkraft i Aalborg. Det giver os mulighed for at kunne samle os alle. Fordi vi er på samme lokalitet, kan man nå to kurser på dagen, et formiddag og et eftermiddag. Imellem dagens to kurser servers frokost – en god lejlighed til at snakke med kollegaerne fra alle regionens skoler.

Læs mere om de enkelte kurser torsdag ved at klikke på dem her nedenfor:

Fredagen har fokus på nogle af de udfordringer vi møder i relationen med eleverne, og så ser vi lidt ind i fremtiden for at få en ide om, hvad det er vi skal ruste os til. Læs mere om fredagens program her.

Kursusugen er som udgangspunkt obligatorisk. Du skal tilmelde dig nedenfor, så vi kan fordele jer på de enkelte kurser torsdag. Du skal både vælge 1-2 første-prioriteter og 1-2 anden-prioriteter.

Der er snarest muligt og senest 5. november.

 

Tilmelding til KiNs kursusuge 2020

  • Hvilken musik/kulturskole er du ansat på? Du kan markere flere.
  • Hovedfag/bifag
  • Hvilke torsdagskurser er dine førsteprioriteter? Vælg 1-2
  • Hvilke torsdagskurser er dine anden-prioriteter? Vælg 1-2
  • Her tilmelder du dig den fællespædagogiske dag i Vrå, som holdes fredag 3. januar. Dagen er som udgangspunkt obligatorisk for fuldtidsansatte musik- og kulturskolelærere.
  • Når du tilmelder dig kursusugen, tilmelder du dig samtidig Kulturskoler i Nordjyllands nyhedsbrev. Det udkommer 3-4 gange om året og kan altid frameldes igen. Ved din tilmelding giver du også Kulturskoler i Nordjylland lov til at bruge foto og video optaget på kursusdagene til brug på Facebook, hjemmeside og ved pressekontakt. I feltet nedenfor kan du anføre bemærkninger, f.eks. allergier
Udgivet i Nyheder.