grafisk facilitering

Kurset afholdes i lokale 7 (dansesalen) på niveau 7. Det afholdes både formiddag og eftermiddag. Det fremgår af din mail, hvilket kursus du er på.

 

Crashcourse i grafisk facilitering

Grafisk facilitering vinder frem i mange forskellige sammenhænge. Det er en teknik, som bruges til at formidle noget visuelt. Med få, enkle teknikker og materialer kan man lære at tegne stort set alt! Teknikken kan bruges til mange ting. Fx forklare projekter, strategier og andre processer.

Kurset henvender sig til alle der har behov for at formidle stof på en enkel måde – også dem, der tror de ikke kan tegne!
På kurset vil I blive introduceret til, hvad grafisk facilitering er, og gennem øvelser får I inspiration til, hvordan I kan bruge det i jeres daglige arbejde. Efterfølgende skal I selv eksperimentere med teknikken, og får mulighed for at arbejde med en konkret formidlingsopgave.

Der udleveres tuscher til deltagerne på kurset.

Om Jakob Storm
Jakob Storm har arbejdet som professionel grafisk facilitator siden 2013 med opgaver for organisationer og virksomheder i hele landet. Han har baggrund som ingeniør indenfor den kommunale verden, hvor han opdagede hvordan lavpraktiske tegninger kan få folk til at forstå hinanden bedre og gøre samarbejdet lettere. De seneste år er Jakob blevet optaget af at undervise andre i grafisk facilitering og at gøre dem i stand til at bruge det i praksis.

 

Udgivet i Skjult.