Hold takten

Kurset afholdes i konservatoriets lokaler i Musikkens Hus, niveau 5. Man går ind af studieindgangen på vestsiden (ved det røde P-skilt) og tager op på 5. etage – og går efter lyden ?. Da der er frokost fra kl 12 på Nordkraft er det oplagt, at man følges ad til Musikkens hus (som ligger lige ved siden af Nordkraft). Frokosten serveres i lokale 6.1 og 6.2 på niveau 6. Alle er tilmeldt frokosten.

 

Musik, rytme, rap og bevægelsesworkshop – alle kan være med

Vi skal prøve kræfter med rytmer, sang og dans. I bliver trommeslagere, sangere og rytme-nørder for en dag. Vi fordyber os i musikken og sætter fokus på en energisk fælles oplevelse, hvor sammenspil, glæde og humor vil være et gennemgående træk i hele workshoppen. Vi skal lave rytmiske lege, bruge hænder, fødder og stemme. I får en masse inspiration til at inddrage disse elementer i jeres daglige undervisning.

Vi skal også spille på 2 slags percussion-instrumenter: Congas og shaker. I får nogle fede grundrytmer med hjem, som kan bruges både professionelt og til undervisning. Vi skal have udvidet vore repertoire som perkussionister, så vi kan bruge det fuldt ud i undervisningen. Den effektive spilletid vil være højt prioriteret.

Alle kan være med, på tværs af fagområder og hovedinstrumenter.

Underviser er Jesper Falck.

Udgivet i Skjult.