Hold takten

Kurset afholdes i konservatoriets lokaler i Musikkens Hus, niveau 5. Man går ind af studieindgangen på vestsiden (ved det røde P-skilt) og tager op på 5. etage – og går efter lyden 😊. Da der er frokost fra kl 12 på Nordkraft er det oplagt, at man følges ad til Musikkens hus (som ligger lige ved siden af Nordkraft). Frokosten serveres i lokale 6.1 og 6.2 på niveau 6. Alle er tilmeldt frokosten.

 

Musik, rytme, rap og bevægelsesworkshop – alle kan være med

Vi skal prøve kræfter med rytmer, sang og dans. I bliver trommeslagere, sangere og rytme-nørder for en dag. Vi fordyber os i musikken og sætter fokus på en energisk fælles oplevelse, hvor sammenspil, glæde og humor vil være et gennemgående træk i hele workshoppen. Vi skal lave rytmiske lege, bruge hænder, fødder og stemme. I får en masse inspiration til at inddrage disse elementer i jeres daglige undervisning.

Vi skal også spille på 2 slags percussion-instrumenter: Congas og shaker. I får nogle fede grundrytmer med hjem, som kan bruges både professionelt og til undervisning. Vi skal have udvidet vore repertoire som perkussionister, så vi kan bruge det fuldt ud i undervisningen. Den effektive spilletid vil være højt prioriteret.

Alle kan være med, på tværs af fagområder og hovedinstrumenter.

Underviser er Jesper Falck.

Udgivet i Skjult.