Improvisation og instruktion

Kurset afholdes kl 9-12 i Turbinesalen, niveau 3 på Nordkraft i Aalborg. Det er lige efter man kommer op ad den store centrale trappe i kedelhallen og så ind til højre ad glasdøren. Husk at der er kaffe/te og rundstykker i lokale 12 (slagtøj) på niveau 7 fra kl 8:30. Herfra kan man følges til Turbinesalen.

Et kombineret improvisations- og instruktionskursus henvendt til voksne der arbejder med børn 

Kurset henvender sig til alle lærere der arbejder med improvisation og med at skabe et trygt rum for at udfolde sig kreativt. Ansvarlig for kurset her er skuespiller Christian Gade Bjerrum, og han beskriver selv kurset sådan her:

“For mig er det vigtigt at skabe et nærværende, trygt, afslappet og humoristisk rum, når jeg arbejder med børn, til hver en tid – og i særdeleshed når hensigten er, at de skal udfolde og udtrykke sig kunstnerisk, musikalsk, teatralsk etc. Det kræver mod at tale, synge, spille, optræde foran og med andre. Bare det at sige sit navn højt kan være grænseoverskridende for mange. Jeg vil først og fremmest gerne introducere en række forskellige lege, øvelser og redskaber, som man bruge i det indledende arbejde, før man begynder det konkrete og mere kunstneriske arbejde.”

Christian er 37 år. Han er uddannet skuespiller fra 2009 og har medvirket i adskillige tv-serier og film (bl.a. Nymphomaniac og Steppeulven), og senest var han 2 år på Aalborg Teater som fast del af ensemblet. Han er også dramatiker og har skrevet og iscenesat 4 vidt forskellige teaterperformances med ham selv og sine egne historier som omdrejningspunkt. Emner som far-og-søn-relationen, mandegrupper, folketingsvalget, frelse og kræft er blevet behandlet, hvor det gribende og hudløst ærlige portræt i “FAR” nåede til the New York Fringe Festival i 2016.

Udgivet i Skjult.