NUS på Toppen 2020

NUS på Toppen 2020 blev afholdt søndag den 2. august til fredag den 7. august på Vittrup Fri Fagskole ved Løkken. I år deltog ca 70 unge musikere fra alle regionens kommuner – og fra alle landets regioner. Der kom nemlig et par ekstra deltagere fra andre regioner, fordi mange orkestersommerstævner først på sommeren måtte aflyses.

Orkester sommerlejren vil indeholde alle de gode spille og sociale oplevelser fra tidligere års NUS på Toppen – fra orkesterspil, gruppeprøver, direktion og komposition til ‘Scenen er din’ og NUS OL – denne gang tilpasset covid-19 retningslinjer.

Som noget særligt i år var prinsens Musikkorps forbi for at spille koncert, og NUS spillede med på et par af numrene. Prinsens Musikkorps dirigeres af peter Ettrup larsen, som både i år og tidligere har deltaget på NUS på Toppen, hvor han både har dirigeret samt undervist de unge i direktion og komposition

Dirigenter og instruktører: Peter Ettrup Larsen, Johanne Grønkjær Lorenzen, Morten Lønborg Friis, Debbie Josephson, Niels Bjerre, Signe Marie Sørensen, Jens Beck Dahl, Marianne Krull, Morten Fabricius

Du kan se billeder fra stævnet på vores facebook-side.

Udgivet i Nyheder.