NUS på Toppen 2020

Kære alle,

Vi er så glade for, at vi nu kan invitere til NUS på Toppen 2020.

NUS på Toppen 2020 afholdes søndag den 2. august til fredag den 7. august på Vittrup Fri Fagskole.

Orkester sommerlejren vil indeholde alle de gode spille og sociale oplevelser fra tidligere års NUS på Toppen – fra orkesterspil, gruppeprøver, direktion og komposition til ‘Scenen er din’ og NUS OL – denne gang tilpasset covid-19 retningslinjer.

Vi afslutter som vanligt med en koncert for publikum fredag d. 7. august kl. 16.00.

Kom og vær med til noget vi har savnet i mange måneder: AT SPILLE SAMMEN.

 

Pris: 1200 kr. Betales via MobilePay 609934. HUSK at anføre DELTAGERENS navn i kommentarfeltet, når du betaler

 

Dirigenter og instruktører: Peter Ettrup Larsen, Johanne Grønkjær Lorenzen, Morten Lønborg Friis, Debbie Josephson, Niels Bjerre, Signe Marie Sørensen, Jens Beck Dahl, Marianne Krull, Morten Fabricius

Tilmelding nedenfor – så snart som muligt…

 

Tilmelding til NUS på Toppen 2020

Sommerstævne for Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester.
    NYS - Nordjyllands Yngste Symfonikere henvender sig til unge på orkesterinstrumenter som har spillet i 1 til 2 år. Sværhedsgraden er som strygerensemblet. NUS Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester henvender sig til alle unge, som spiller et orkesterinstrument. Sværhedsgraden er som NUS stævnerne.

 

Udgivet i Nyheder.