KiNs kursusuge 2021

Så kan vi endelig slå dørene op for tilmelding til Kulturskoler i Nordjyllands kursusuge 2021. Og med denne kursusuge kan vi fejre 10-års jubilæum for KiNs kursusuge! Kursusugen i 2021 består af to kursusdage med et udvalg af kurser, man kan melde sig på, samt en fællesdag, hvor alle samles.

På de to første dage – mandag og tirsdag i uge 1 – vil der blive afholdt i alt 12 kurser. Både nogle som er for enkelte faggrupper, og nogle som er mere generelle og derfor relevante for mange faggrupper. Kurserne vil blive afholdt på forskellige kulturskoler i regionen og alle ligger fra kl 9-15, inklusiv pauser.

Fællesdagen holdes onsdag 6. januar i Vrå. Her har vi sammensat et program, som du kan læse mere om her.

Nedenfor kan du se en oversigt over de kurser, der holdes mandag og tirsdag (4.-5. januar). Du kan klikke dig videre til en beskrivelse af de enkelte kurser.

Tilmeldingen sker ved at udfylde nedenstående formular senest 7. oktober. Husk at prikke til din kollega!

 

Sibelius for begyndere mandag
Skoleorkestre – arrangement og forældresamarbejde mandag
Klaverdidaktik mandag
Sangkursus mandag
Akvarel mandag
Professionelle læringssamtaler mandag
Mobilvideo  mandag
Børnemusik – kursus og erfaringsudveksling  mandag og tirsdag
Slagtøj/bodybeat tirsdag
Sibelius for øvede tirsdag
Alexanderteknik tirsdag
Guitarkursus tirsdag

 

TILMELDING:

Tilmelding til KiNs kursusuge 2021

  • Hvilken musik/kulturskole er du ansat på? Du kan markere flere.
  • Hovedfag/bifag
  • Hvilke kurser er dine førsteprioriteter? Vælg 1-2
  • Hvilke kurser ønsker du, hvis du IKKE får opfyldt dine førsteprioriteter? Vælg 1-2 (ikke de samme som dine førsteprioriteter)
  • Her tilmelder du dig den fællespædagogiske dag i Vrå, som holdes onsdag 6. januar. Dagen er som udgangspunkt obligatorisk for fuldtidsansatte musik- og kulturskolelærere.
  • Når du tilmelder dig kursusugen, tilmelder du dig samtidig Kulturskoler i Nordjyllands nyhedsbrev. Det udkommer 3-4 gange om året og kan altid frameldes igen. Ved din tilmelding giver du også Kulturskoler i Nordjylland lov til at bruge foto og video optaget på kursusdagene til brug på Facebook, hjemmeside og ved pressekontakt. I feltet nedenfor kan du anføre bemærkninger, f.eks. allergier
Udgivet i Nyheder.