Kursusuge 2022: akvarel (tirsdag)

På dette kursus vil du få praktisk og teoretisk undervisning i akvarellens muligheder. Vi vil komme omkring de tre grundteknikker når man maler akvarel, den direkte, lasur  og vådt i vådt. Derudover vil du få undervisning i at bruge materialer i kombination med akvarel, som maskingfluid, salt og pastel. Du vil få viden om akvarelpapir, pensler og akvarelfarver og paletter. Vi omsætter teori til praksis, så du selv får mulighed for at afprøve materialet ud fra undervisningen og dermed kan bruge det i din egen undervisning.

Tid: tirsdag 4. januar kl. 9:30-15

Sted: ONLINE

Underviser: 

Anna Corydon har haft sin gang på højskolen i flere år, både som elev og underviser. Hun har en bachelor i kommunikationsdesign fra Kolding Designskole og har været i Hamborg på universitetet HAW for at tage fag i illustration, maleri, træsnit og papirklip. Hun arbejder primært med akvarel og farveblyant, men har også et lille trykværksted hvor der snittes i linoleumsplader og trykkes. Generelt er der sjældent personer i Annas værker, da hendes hensigt er, at skabe fortællinger hvor beskueren kan se sig selv, eller en de kender i, eller for associationer til en begivenhed eller et forlagt minde. Bedst af alt er, når beskueren selv kan digte videre på historien. Anna har deltaget i flere udstillinger bl.a. i Odense på Kunsthal U-lys og i Brabrand på Det Gamle Gasværk. Hun har været ansat ved Aart De Vos i Aarhus og har et indgående materialekendskab.

 

 

Udgivet i Skjult.