Kursusuge 2022: alexanderteknik (tirsdag)

OBS – da kurset skal holdes online er indholdet ændret så der fokuseres på mindfulness. Se mails.

Tid: tirsdag 4. januar kl 10-15

Sted: ONLINE

Underviser:

Jeg hedder Birgitte Due og arbejder som Alexanderlærer. Jeg blev uddannet i 1987. Fra 1987 til 1988 var jeg ansat ved Århus Symfoniorkester, og medvirkede i et forsøg om stress i forbindelse med at spille koncerter. Siden har jeg undervist adskillige musikstuderende og professionelle rytmiske og klassiske musikere. Jeg har siden 1990 været tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium som lærer for de studerende  i krop og musik og nu med faget musikersundhed. Jeg underviser på MGK Ø og på den Jyske Sangskole  Jeg har en klinik i Århus  hvor der kommer mennesker der ønsker at forebygge, med stressrelaterede problemer eller  smerter og spændinger.  Jeg laver kurser og holder foredrag. Desuden er jeg en glad  amatørmusiker og synger i et rockband.

Udgivet i Skjult.