kursusuge 2021: fællesdag i Vrå

Her kommer du til at kunne læse mere om fællesdagen i Vrå 2021, som denne gang ligger onsdag 6. januar.

Efter velkomst og et musikindslag, vil Tatiana Chemi holde oplæg ud fra overskriften Kunstneren som underviser. Hvad kendetegner kunstneren som underviser, og hvilke vinkler kan vi lægge på evaluering af undervisningen? Hun er ansat ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, og har beskæftiget sig meget med kreative læreprocesser og æstetiske perspektiver.

Herefter skal vi byde velkommen til kreativ direktør Henrik Hartmann fra teatret C:ntact. På dette teater formidler unge personlige historier, og oplægget denne dag handler om, hvordan scenekunst skaber ligeværd mellem mennesker. Læs mere om dem her.

Efter en frokost skal vi underholdes med teatersport af Kosmonauterne, som har lovet os et godt grin. Kosmonauterne er flere gange kåret som Danmarks bedste impro-comedy gruppe, og de vil inddrage stikord mm. fra publikum undervejs.

 

OBS: Vi er på Idrætscentret i Vrå, og de er helt gearede til at tackle store forsamlinger med alle de foranstaltninger, covid-19 kræver. Der er god plads til siddende gæster, maden kan portionsanrettes, og der er håndsprit og engangshandsker. De vil selvfølgelig indrette dagen efter de krav, der gør sig gældende på dagen.

Foreløbigt program:

  • 9:00 rundstykker/kaffe
  • 9:15 velkomst og fællesnyn/MGK
  • 9:30 Tatiana Chemi: Kunstneren som underviser
  • 10:45 C:ntact: Kulturen som forandringsnøgle
  • 12:00 frokost
  • 13:00 teatersport med Kosmonauterne
  • 13:45 skål og kransekage i anledning af 10-års jubilæet
  • Senest 15:00 farvel

Adresse: Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, Vrå

Udgivet i Skjult.