Kursusuge 2021: Guitarkursus (tirsdag)

Kurset vil både indeholde didaktiske, pædagogiske og praktiske vinkler på nedenstående.

 • Akkordopbygning, vendinger og rundgange – for begynder og den let viderekomne.
 • Improvisation – fra begynder til let viderekomne.
  • Over akkorder
  • Over melodien
  • Over skalaer
  • Over licks  og forskellige løb
 • Andre emner vi vil berører:
  • Plektrum teknik
  • Fingerstyle teknik
  • Fingerspils figurer over akkorder m.m.

Alle kursiser får materialer med hjem til fri afbenyttelse.

Tid: tirsdag 5. januar kl. 9-15

Sted: Brønderslev Kulturskole,  Torvegade 5, Brønderslev

Underviser:

Laif Møller Lauridsen er uddannet på Musikkonservatoriet i Odens og har blandt andet haft sit virke på Vejle Kommunes Musikskole i 42 år, inkl gymnasierne i Vejle. Han spænder bredt og underviser både i klassisk, jazz og i fingerstyle guitar. Udover at undervise har Laif indspillet et hav af CD’er både som solist, duo, trio og i orkester sammenhæng, med musikere som Ole Kock Hansen, Gert Rostock, Kurt Riedel, Leif Pedersen, Jeppe Schmidt Olsen, Lars Boye Jensen, samt akkompagneret et utal af kendte sangerinder/sangere og  violin virtuoserne Wandy Tworek og Anker Buch. Laif har været på Meisterkursus hos professor Karl Scheit. Laif har undervist på mange kurser i Danmark og Tyskland alene og med Andreas Koch. Hans seneste CD er indspillet med professor Bernd Ahlert fra Hamborg.

Udgivet i Skjult.