Kursusuge 2022: Mobilvideo (mandag)

Godt 70 procent af verdens befolkning foretrækker video, når de skal forstå noget eller få tillid til et produkt. Blandt meget andet vinder videoformatet stigende indpas i forbindelse med online undervisning og instruktion. Laver du mobilvideo kan du både optage, redigere og dele video alene ved brug af din telefon (eller tablet).

Mobilvideokurset kræver ingen særlige forudsætninger og henvender sig til alle, der har en iPhone eller Android smartphone. På mobilvideokurset kaster vi også et strategisk blik på dine videohistorier – fordi hvad er egentlig en interessant video set med målgruppens øjne?

OBS:

  • Alle deltagere på kurset skal medbringe en opladet telefon/tablet med mindst 2GB plads i kamerarullen samt have downloadet KineMaster i gratisversionen (på telefon/tablet)
  • Alle skal desuden forud for kurset ansøge om medlemsskab af: MOBILVIDEOs FACEBOOKGRUPPE.

Tid: mandag 3. januar kl. 9-15 og igen tirsdag 9-15 (se din kursusbekræftelse, som du har fået på mail)

Sted: ONLINE

UnderviserThomas Dahl Nordlund er en af pionererne inden for inden for undervisning i video til professionel brug med telefonen. Som tidligere reklametekstforfatter og social media manager for en af Danmarks bedst performende Facebooksider i sin kategori har Thomas indgående kendskab til spillereglerne for godt video content på sociale medier. Han har afholdt mobilvideokurser på Aalborg Universitet og Aalborg Handelsgymnasium samt for en række private virksomheder.

Thomas har siden 2001 lavet intern kommunikation, markedsføring og video i samarbejde med mere end 30 danske og internationale virksomheder siden 2001 – heriblandt top-of-mind brands som Robert Bosch, Sydbank, Region Nordjylland, Rebild Kommune, Royal Greenland m.fl.

Udgivet i Skjult.