Kursusuge 2022: Slagtøjskursus med HeartBeat Group (tirsdag)

BodyBeat med Begejstring

HeartBeat Group’s workshop handler om at få en kropslig følelse af musikken, være rytmerne og sammen mærke den musikalske begejstring. Der arbejdes med forskellige øvelser, der alle tager udgangspunkt i kroppen som instrument. Musikalske færdigheder som pulsfornemmelse, imitation og improvisation indlæres med knips, klap, stamp og stemmen.

Bodybeat er udover at være en anderledes og sjov læreform også særdeles effektiv da rytmerne indlejres i kroppen og dermed aldrig forsvinder. HeartBeat Groups energiske og legende tilgang til musikken skaber rammen om en workshop, hvor målet er at give deltagerne en bred vifte af kropsrytmer, rytmelege og øvelser i forskellige sværhedsgrader som redskaber til at indlære med begejstring.

Kurset henvender sig til alle slagtøjsspillere, klassisk som rytmisk, men det er også for dig der gerne vil inspireres til arbejde med puls og rytme.

Tid: tirsdag 4. januar kl 9-15

Sted: ONLINE

Undervisere:

Dette slagtøjskursus har hele tre undervisere, nemlig HeartBeat group, som består af tre barndomsvenner med en fælles passion. Heartbeat Groups tre medlemmer har levet professionelt af at sprede glæde og af at formidle følelser gennem deres optrædener i mange år. De arbejder ud fra en levende ambition om at blive ved med at udvikle sig og tage din forespørgsel som en udfordring og en mulighed for at blive endnu bedre. Underholdning, der skaber smil, er en alvorlig sag.

Læs mere her.

Udgivet i Skjult.