kursusuge 2022: børnemusik – kursus og erfaringsudveksling (mandag-tirsdag)

Kurset er arrangeret i samarbejde med konservatoriet.

Program: se mailen

 

Tid: mandag 3. januar kl 9-15

9.00 – 12.00 Rytmikbanditterne

12.00 – 13.00 Frokostpause

13.00 – 15.00 Faglig Sparring og gennemgang af forskellige rammesange/aktiviteter.

Sted: ONLINE

 

Undervisere:

Alle rytmikbanditterne er uddannede Gøssel Rytmikpædagoger og dermed ambassadører for den gode musikalske leg og garanter for, at rytmikkulturen som en særlig pædagogisk metode i Danmark bibeholdes. Læs mere her.

Tovholder eftermiddag: Signe Højmark Thaarup, Sanger, Sangpædagog & Børnemusiker. Underviser hos Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg , Sangkonsulent hos Sangens Hus, Den Jyske Sangskole . Se mere: www.musiksigne.dk / Facebook: Musiksigne
www.willplayforfood.dk

Udgivet i Skjult.