endnu et NUS-stævne aflyst

OPDATERET 29/1:

NUS vinterstævne må desværre aflyses. Vi arbejder på nye datoer men det bliver tidligst til april. Vi glæder os til vi kan mødes igen.

Vi er desværre nødt til at aflyse det planlagte NUS stævne i Frederikshavn den 13.-15. november 2020. Årsagen er det øgede smittetryk i Nordjylland og aktivitetsbegrænsninger i mange Nordjyske kommuner i forhold til at samle elever på tværs af kommunerne.

 

Vi satser hårdt på at være klar igen til foråret, hvor der er planlagt stævne i Brønderslev den 5.-7. februar og i Hjørring den 7. til 9. maj. Vi vil gerne udsende repertoire til de to stævner inden jul, så NUS medlemmerne kan udnyttet udskydelsen til at være top klar til forårets stævner.

 

Vi sender noder ud til NUS’s ’faste’ medlemmer. Hvis du ikke har modtaget noder (eller ikke har fået de rigtige), så skriv til Debbie, på nusinfonus@gmail.com hvis du vil have tilsendt noder. Noderne er klar i uge 45.

 

KOMPOSITION

NUS kommer også til at arbejde videre med at hjælpe de elever, der gerne vil arbejde med at komponere. Hvis du har en særlige interesse i dette, så send en mail til Morten L. Friis på imlfr@rebild.dk, og beskriv kort hvad du har af erfaring allerede, og hvad du kunne tænke dig at arbejde videre med.

 

Måske vi du kunne få din komposition spillet af NUS orkesteret allerede på sommerstævnet 2021.

Udgivet i Nyheder.