Kursusuge 2022: co-teaching (tirsdag)

Som kulturskolelærer skal man ofte kunne samarbejde med folkeskolens lærere og pædagoger, men hvordan gøre dette, så alles kompetencer kommer i spil? Co-teaching giver bud på samarbejdsformer der gør, at samarbejdet forskellige faggrupper imellem professionaliseres. På dette kursus præsenteres co-teaching og de tilknyttede samarbejdsstrukturer, så du efter kurset vil kunne gå i gang med at udvikle kvaliteten af dit samarbejde.

Tid: tirsdag 4. januar, OBS kl. 9-14

Sted: ONLINE

Underviser: Marianne Tolstrup er Cand.pæd.pæd. , KA anvendt psykologi, Master i positiv psykologi samt underviser på UCL Erhvervsakademi og ProfessionshøjskolePædagogik og Læring

Marianne er uddannet lærer, og har arbejdet som sådan i de første 12 år af sin karriere. Hun har arbejdet som konsulent med skoleudvikling siden 1993, og har undervist på læreruddannelsen i de pædagogiske fag i 11 år. Arbejder nu fuldtids med efter- og videreuddannelse.

De seneste år har Marianne arbejdet med at udvikle samarbejdet mellem musikskoler og folkeskoler.

Udgivet i Skjult.