Udlån af grej til e-musik

Kulturskoler i Nordjylland har indkøbt fælles grej, skolerne/underviserne i regionen kan låne

Sættet indeholder 5 MacBooks med tilhørende lydkort, midikeyboard, Ableton Push controller og headphones samt Ableton software. Det kan bruges til at lave beats, optage lyd, producere tracks, mix og mastering osv. Der er med andre ord alt, hvad man skal bruge (dog skal man bruge sin egen mikrofon).

Sættet kan lånes af skolerne/underviserne og bruges til særlige e-musik projekter eller indgå som en integreret del af den almindelige undervisning – for eksempel til at optage en elev eller lave et track man kan øve til. Mulighederne er mange :-).

Man kan låne grejet 3 uger ad gangen, men andet kan også aftales. Er du interesseret i at låne udstyret, så skriv til Martin Krarup eller ring på 31615629. Martin kan også hjælpe med kortere introforløb.

Udgivet i Nyheder.