Kursus23 – E-musik

Tid: Der udbydes to kurser – et tirsdag 3. januar kl 9-12 et andet kl 13-16. begge inklusiv frokost kl 12-13.

Sted: lokale 3, niveau 7

 

Kursusbeskrivelse:

KiNs udvalg UDSPRINGER præsenterer dette kursus, hvor Rasmus Kjærbo fra Rumkraft på besøg.

 

Formiddagens workshop er for alle, der kunne tænke sig at opleve et anderledes bud på, hvordan musikalsk kreativitet også kan faciliteres og forløses i musik- og kulturskolerne. Det er ikke et krav at du har beskæftiget dig med musik på computer før, og du skal ikke have noget med.

Til workshoppen skal vi

  • lege med computere, lyde og rytmer
  • høre om musikskolen Rumkraft.
  • introduceres til musikskabelse med computeren. Få øje på mulighederne og potentialet ved at integrere computeren i musikundervisningen.

Denne workshop afholdes kl 9-12 med frokost kl 12-13.

 

Eftermiddagens workshop er for alle der har brug for konkret inspiration og nye ideer, til at udvikle deres arbejde med elektronisk musik, her med et særligt fokus på unge-miljøer. På workshoppen tager vi udgangspunkt i jeres egne konkrete udfordringer eller nysgerrighedspunkter, og har derudover et særligt fokus på, hvordan får vi kontakt til de unge, og hvordan kan vi hjælpe dem i gang med at lave mere musik med computere.

Dagsordenen for plenumdrøftelserne denne dag er:

  • oplæg af Rumkraft om deres historie. Hvordan kom de i gang, hvad har de oplevet af udfordringer. Eksempler på succeshistorier.
  • Hver kulturskole fortæller om tiltag med at etablere hold/uv med musik på computer. Afsæt i specifikke eksempler og med udgangspunkt i de enkelte skolers lokale perspektiver.
  • Ideer til at komme videre ad individuelle og fælles regionale spor, + tips, tricks og pædagogiske og didaktiske genveje.
  • Evt. indspark fra deltagerne.

Denne workshop afholdes kl 13-16 med frokost fra kl 12.

 

Kursusholdere:

Rumkraft er en elektronisk Musikskole på Nørrebro i København, som udelukkende tilbyder kurser i musikproduktion på computer i programmet Ableton. Læs mere her: Rumkraft

Udgivet i Skjult.