Kursus23 – grafik

Tid: Onsdag 4. januar kl 9-16

Sted: BGKs lokaler, niveau 4 (indgang nær Kunsthal Nord og en etage op)

 

Kursusbeskrivelse

På dagen vil Anne Marie Ploug indføre deltagerne i sit værk og præsentere os for forskellige øvelser, der tager udgangspunkt i hendes billedarbejde. Vores ønske er at styrke vores fælles faglighed omkring grafik og pege på vigtigheden af dette håndværk som kunstnerisk udtryksform. Vi tilbyder et indblik i Anne Marie Plougs kunstneriske univers og tanker, når hun sætter fokus på traditionelle håndværksmæssige metoder i moderne kunstnerisk udtryk.

Kursusholder:

Anne Marie Plougs kunstneriske arbejde er kendetegnende ved at have et moderne tema, som hun udfolder med gamle håndværksmæssige teknikker som kobbertryk, træsnit, ler og oliemaleri. Hun foretrækker de gamle teknikker i sine kunstneriske processer, og i et stærkt samspil mellem kunstnerens valg og arbejdet med materialernes formået, opstår ´tilfældigheder` i eksempelvis de grafisk tryk.

Udgivet i Skjult.