kursus23 – Guitarkursus

Tid: Mandag 2. januar kl 9-15 – morgenbrød fra kl 8:15 på niveau 7

Sted: Lokale 12AB

Kursusbeskrivelse:

Mange musikundervisere er dels undervisere, og dels udøvende musikere. Denne dobbelthed kan være en stor fordel i forhold til reflektion over egen praksis. Rasmus Birk giver gennem workshoppen inspiration til hvordan man etablerer et trygt undervisningsrum, samt materiale til udvikling af egne håndværksmæssige og kunstneriske færdigheder, med afsæt i mange års erfaring som professionel musiker, og underviser på alle niveauer. Workshoppen vil bestå af performance fra RB, uddeling af materiale, gennemgang af grej, recording session, kollegial sparring, hyggeligt samvær samt spørgsmål og evaluering.

Kursusholder:

Rasmus Birk er guitarist, komponist, producer og udøvende musiker og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium– Aalborg. Rasmus er solist på original albummet “The Sum Of Me” (RB Records 2011), og har optrådt med bla James Sampson, Lis Sørensen, Sko/Torp, samt indgået i en række nationale og internationale musikalske projekter. Han er desuden endorsed af Caveman Audio (Skrydstrup), Lunastone Pedals og Noatronic.

Web:  www.rasmusbirk.com

Youtube: Danske Guitarister samt seneste original udgivelse featuring Michael Ruff

 

Udgivet i Skjult.