Kursus23 – sang og samsang

Tid: Onsdag 4. januar kl 9-15

Sted: Lokale 6, niveau 7

 

Kursusbeskrivelse:

Kursus for sanglærere og korledere.

Hvordan bruger vi stemmen som instrument, når vi skal synge sammen med andre?
På kurset her skal vi arbejde med klang – med fokus på både den enkelte sangers klangdannelse og på samklangen med andre. Vi skal nørde pitch/intonation, og vi skal dykke ned i, hvordan vi kan styrke indlevelsen og det musikalske udtryk, når vi synger – både alene og sammen.
Deltagerne skal prøve metoderne på egen stemme og krop. Og værktøjerne, der præsenteres på kurset, kan bruges i solosangsundervisningen såvel som på hold/ i kor.

Kursusholder:

Line Groth underviser i korledelse og arrangement på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun selv er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse. Hun har netop startet koret, NABLA med sangere fra bl.a. konservatoriet og musikvidenskab samt ungdomstalentkoret, YOUNG under Aalborg Kulturskole.

Line Groth er en af landets mest efterspurgte workshopinstruktører indenfor rytmisk kor og vokalmusik, og hun er kendt som en engageret og inspirerende underviser.

I mere end 10 år var hun sanger og medleder i det verdensberømte rytmiske kor, Vocal Line, og hun synger desuden i den prisvindende elektroniske vokalgruppe, Postyr.

Udgivet i Skjult.