Kursus23 – De specielle børn

Tid: Onsdag 4. januar kl 9-12 samt frokost kl 12-13 IKKE FLERE PLADSER

Sted: Salen/lokale 11AB, niveau 7

 

Kursusbeskrivelse

På kurset vil Psykolog Bo Birk Nielsen og Afdelingsleder i Specialklasserne i Hjørring kommune Trine Ihlow sætte fokus på de specielle børn og det specialpædagogiske område.
Hvad sker der inde i hjernen på børn med forskellige diagnoser ( ADHD, Autister, Tidligt skadede, Osv)? Hvordan arbejder man i hverdagen med de specielle børn ?

Kursusholdere:

Bo Birk Nielsen er psykolog og lektor ved læreruddannelsen. Han er ekspert i børn og unges skoleliv med særligt fokus på trivsel. Han har en stor viden om børns udvikling og læring og underviser blandt andet lærerstuderende i det specialpædagogiske område. Bo beskæftiger sig med en række aspekter af børn og unges trivsel i skolen herunder deres brug af sociale medier, hvordan de håndterer prøve- og eksamenssituationer og hvordan man som lærer kan understøtte elevernes trivsel gennem skoletiden.

Trine Ihlow er uddannet folkeskolelærer og leder og har arbejdet indenfor det specialpædagogiske område siden 2006 i Hjørring Kommune. Trine har stor erfaring med det daglige arbejde med børn inden for hele det specialpædagogiske spektre.

Udgivet i Skjult.