NUS sommerstævne

NUS PÅ TOPPEN 2023

Vi holder NUS på Toppen 2023 på Vittrup Fri Fagskole, Børglum Klostervej 84, 9480 Løkken fra søndag den 30. juli (check-in fra kl. 17.00) til og med fredag den 4. august, med afsluttende koncert fredag 4. august kl. 16.00.

Dirigenten er NUS’ unge talent Johanne Grønkjær Lorenzen.

Ud over at spille værker fra det symfoniske repertoire, vil vi samarbejde med nulevende komponister om værker skrevet for og af NUS deltagere. Alle deltagere vil have mulighed for at udfolde sig kreativt gennem kompositoriske processer. Nogle værker bliver uropført til afslutningskoncerten.

Der vil også være mulighed for at gentage værkerne til både Kulturmødet Mors fredag den 25. eller lørdag den 26. august, og Waves Up North: OpenDays Festival søndag den 3. september i Aalborg (øvedag d. 2/9). Mere om festivalerne senere.

Deltagergebyr: 1650 kr. – inklusive NUS på Toppen t-shirt. Beløbet betalet til MobilePay 609934. HUSK at skrive navnet på stævnedeltageren, når du betaler.

Tilmelding til NUS på Toppen 2023

Sommerstævne for Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester.

    NYS - Nordjyllands Yngste Symfonikere henvender sig til unge på orkesterinstrumenter som har spillet i 1 til 2 år. Sværhedsgraden er som strygerensemblet. NUS Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester henvender sig til alle unge, som spiller et orkesterinstrument. Sværhedsgraden er som NUS stævnerne.
  • Skriv de to ord der står i feltet! Har du problemer med at tyde ordene, så klik på ikonet med de to pile for at skifte ord.

Udgivet i Nyheder.