Udspringers Sommercamp

Kulturskoler i Nordjylland, Unges møde med Kunsten og Iværk inviterer unge rytmiske musikere i Nordjylland til sommer-camp mandag til onsdag i uge 26. Fokus er at spille og skrive musik sammen. Undervisere på campen er lokale rytmiske musikere med tilknytning til de nordjyske musik- og kulturskoler.

Det er Udspringer, der er hovedarrangør af campen. Udspringer er et udvalg under Kulturskoler i Nordjylland med fokus på rytmiske fællesskaber for unge i Nordjylland. Du kan lære mere om Udspringer i deres lille video, som du finder her.

Målgruppe: 13-19 årige fra hele regionen

Deltagerbetaling: kr. 200,- via MobilePay til 609934 (husk at skrive navnet på camp-deltageren i tekst-feltet). Prisen omfatter undervisning, frokost alle dage samt en Udspringer T-shirt

Tidspunkt: mandag – onsdag 26/6-28/6 kl 10-16

Sted: Stævnet foregår på Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg

Tilmelding: nedenfor senest fredag 9/6 😉

 

Stævnet støttes af Unges Møde Med Kunsten og IVÆRK

TILMELDING nedenfor. Betal desuden 200 kroner til MobilePay 609934.
Ved betalingen anføres navnet på stævnedeltageren!

 

Udspringer Sommercamp uge 26, 2023

Hvor godt spiller du dit instrument?
Tilmeldingsliste
Hvis jeg krydser af her, tillader jeg, at mine kontaktoplysninger må deles med de øvrige deltagere med henblik på at arrangere fælleskørsel eller andet
foto og video
Hvis jeg krydser af her, tillader jeg, at billeder og video optaget under stævnet må anvendes som del af dokumentation af campen og til fremtidig reklame for lignende stævner arrangeret af samme arrangører.

Udgivet i Nyheder.