Header

KiN står for Kulturskoler i Nordjylland og er et samarbejde mellem de nordjyske musik- og kulturskoler. Sammen står vi for blandt andet Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester og det årlige kursus for alle underviserne i januar. I dette nyhedsbrev kan du læse om netop disse samt om den snarlige guitarfestival. 

Læse mere om os på KiNs hjemmeside og nedenfor! 

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig, eller fordi vi har ment, at indholdet er relevant for dig. Vi vil udsende mails som denne cirka 3 gange årligt, og hvis du ikke ønsker at modtage nyt fra os fremover, kan du afmelde dig via linket nederst i mailen.

God fornøjelse med læsningen og glædeligt forår ;-)!

---
NUS forårsstævne i Farsø

Forår i Farsø

Nu kommer foråret og dermed også næste stævne med Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester. 

Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester (NUS) er et fælles ungdomssymfoniorkester for alle regionens Musik- og Kulturskoler. 

NUS opererer med 3 årlige weekendstævner (vinter, forår og efterår), og værtskabet for stævnerne går på skift imellem de nordjyske musik- og kulturskoler, for at orkesteraktiviteterne får så bred en geografisk dækning som muligt. Der deltager omkring 100 børn på hvert stævne. Hertil kommer det årlige sommerstævne i den sidste uge af skolernes sommerferie.

Læs mere.

---
KiNs kursusuge 2018

KiNs kursusuge 2018

Kursusuge 2018 Dannelse og efteruddannelse har en fremtrædende plads i Kulturskoler i Nordjylland, og derfor var KiN igen vært for en  til en fantastisk kursusuge, som traditionen tro lå i uge 1. Kursusugen er for alle underviserne i de nordjyske musik- og kulturskoler1. I år var der tre kursusdage og en fællesdag fredag, hvor der var mulighed for at møde …

Læs mere.

---

Aalborg Internationale Guitarfestival er Danmarks største, og lige om lidt afholdes den for 22. gang. På festivalen kan man høre guitarmusik i alle genrer, og ud over koncerter afholdes også masterclass og konkurrencer. Det kan du læse meget mere om på hjemmesiden:

https://www.aalborgguitarfestival.dk/  

---
KiN på Youtube

KiN på Youtube

Du kan nu finde Kulturskoler i Nordjylland på Youtube. Her samler KiN sine videoer. Husk at abonnere på kanalen! 

Find os her!

---

Du kan læse meget mere om Kulturskoler i Nordjylland og om vores arrangementer på vores hjemmeside www.kulturskolerinordjylland.dk 

Du kan også følge os på vores Facebookside, hvor vi løbende skriver om KiN-aktiviteter og andre spændende begivenheder.

Kulturskoler i Nordjylland er samrådet for musik- og kulturskoleledere i Nordjylland.