B) Coachingmetodik v/ Karen Abrahamsen og Linda Vilhelmsen

Tid og sted

2-dages kursus
Onsdag den 2. og torsdag den 3. januar 2013, begge dage kl. 10- 16.30 hos Aalborg Kulturskole i Nordkraft, Aalborg.

Kursusbeskrivelse

Karen Abrahamsen

Coachingmetodik i musikundervisningen
Alle instrumentallærere oplever før eller siden elever, der enten ikke udvikler sig, ikke øver sig – eller simpelthen stopper, fordi de har mistet motivationen, perspektivet eller lysten. Elever, der får konkrete træningsredskaber, vil udvikle sig hurtigere og bedre. Lærere der kan motivere til en bevidst og villet indsats hos eleven, har større chancer for, at eleven får ejerskab til egen udvikling.

Og det kan læres!
Med afsæt i enkle coach-redskaber giver kurset konkrete værktøjer til at arbejde med:
– at sætte mål for og med eleven
– at give feedback der udvikler
– at styrke motivation og træning
– at forbedre præstationer

I løbet af de 2 dage får du inspiration til din undervisning – og får nogle værktøjer med hjem, som du kan prøve af i praksis.

Om Karen Abrahamsen og Linda Vilhelmsen

Karen Abrahamsen er skuespiller, underviser og coach med mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker. Hun har med en særlig sammensmeltning af den coachende tilgang og skuespillerens værktøjer skabt et unikt rum for aktiv læring blandt undervisere såvel som sundhedsprofessionelle og erhvervsfolk. Karen er coach og underviser hos kursusvirksomheden ArtLab under Dansk Musikerforbund, der er specialiserede i at vejlede og coache musikere, skuespillere, kunstnere, designere og forfattere i deres professionelle liv. Som skuespiller har Karen ligeledes lagt stemme til et par hundrede litterære værker, dokumentarfilm, undervisningsfilm, reklamefilm og tegnefilm.

Linda Vilhelmsen

Linda Vilhelmsen er AM’er fra konservatoriet i København, cand. pæd. i musik fra DPU og ID-lifecoach fra ID-academy. Hun har gennem 19 år været ansat ved Ringsted Musikskole og siden 10 år som seminarielektor ved USCJ, Haslev med undervisning i musik og det pædagogiske fagområde. I dag er hun afdelingsleder og souschef på Værkstedscenter Filadelfia. Linda Vilhelmsen har gennem 30 år arbejdet med efteruddannelse af musiklærere og musikskolelærere. Som forfatter og komponist samt kursus- og foredragsholder arbejder hun med ID-lifecoaching inden for alle aspekter af undervisning og læring. Indehaver af Forlaget Solo og Coaching-Liv. www.forlagetsolo.dkwww.coachingliv.dk

Tilbage til kursusoversigt og tilmelding