Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

KiNs Kursusuge 2019

2. januar 2019 kl. 09:00 - 4. januar 2019 kl. 15:00

Vi er glade for igen at kunne præsentere KiNs kursusuge. Traditionen tro ligger kursusugen i uge 1, som i 2019 byder på tre dage med masser af inspiration, fagligt input og samvær med dine kollegaer fra hele regionen.

Ligesom vi plejer, har vi fredag en fælles dag i Vrå. Her mødes alle ansatte i de Nordjyske musik- og kulturskoler til et fælles program og selvfølgelig en god frokost og et bragende musikalsk indslag.  Temaet for fredagen er denne gang arbejdsglæde, og vi har inviteret et par spændende oplægsholdere på dagen. Læs mere om fredagens program her.

Sådan som uge 1 falder i 2019, er der to dage til det øvrige kursusprogram. Fordi det er lidt kortere tid end vi har haft de senere år, har vi valgt at lade årets kurser have en mere generel didaktisk vinkel, frem for at være målrettet de enkelte faggrupper. Det giver til gengæld alle en god mulighed for at finde et eller flere kurser, der kan sætte det daglige arbejde i et større perspektiv, hvor man løfter sig op over det praktiske håndværk.

Alle kurserne på de to dage er placeret i Aalborg og varer hver 3 timer. Der vil være kurser både før og efter frokost, så man på samme dag har muligheden for at vælge sig på mere end et kursus. Den fælles (timelange) frokost giver god tid til at netværke med kollegaerne og diskutere dagens kurser i forhold til den enkeltes faglighed og erfaringer.

Du finder en beskrivelse af de enkelte kurser her.

Tilmeldingen foregår via formularen her. Du skal tilmelde dig senest 4. oktober.

I god tid inden kursusugen vil I modtage deltagerlister for de enkelte kurser, I er optaget på. Så er der også mulighed for at arrangere fælles kørsel.

Rigtig god fornøjelse,

Med venlig hilsen

Kursusudvalget

Detaljer

Start:
2. januar 2019 kl. 09:00
Slut:
4. januar 2019 kl. 15:00
Begivenhed Kategori: