Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KiNs Kursusuge 2019

2. januar 2019 kl. 09:00 - 4. januar 2019 kl. 15:00

I uge 1, 2019, holdt vi traditionen tro kursusuge for alle undervisere i de nordjyske musik- og kulturskoler. Her fik deltagerne tre dage med masser af inspiration, fagligt input og samvær med  kollegaer fra hele regionen.

I år valgte vi at lade årets kurser have en generel didaktisk vinkel, hvor man løfter sig op over det praktiske håndværk. Disse kurser lå alle onsdag og torsdag i Aalborg og varede hver 3 timer. Vi var omkring både motivation, elevsamtaler, talentudvikling og soloundervisning med mere. Du finder en beskrivelse af de enkelte kurser her.

Fredag var der fællesdag i Vrå. Her mødtes alle ansatte i de Nordjyske musik- og kulturskoler til et fælles program og selvfølgelig en god frokost og et bragende musikalsk indslag.  Temaet for fredagen er denne gang arbejdsglæde, og vi havde inviteret et par spændende oplægsholdere på dagen.

Første oplægsholder var Helle Hein, der sprudlende fortalte om de forskellige tilgange, vi har til vores arbejdsliv og om, hvordan vi får den bedste arbejdsplads, når vi forstår hinanden. Nogle går på arbejde for at gøre en forskel i en højere sags tjeneste. Andre går på arbejde for at gøre karriere. Atter andre er nørder og ønsker mest af alt fred til at fordybe sig. Der er også dem, der ønsker klare retningslinjer og et klart skel mellem arbejde og privatliv. Og endelig er der dem, der går på arbejde for at lave mindst muligt og få mest muligt for det. Alle bidrager til arbejdspladsen og spiller hver deres centrale rolle i den samlede opgaveløsning. Læs mere om Helle Hein her.

Efter Helle Hein gav Dreamers’ Circus koncert. Nikolaj, Ale og Rune har spillet sammen siden de mødte hinanden i 2009, og de har siden givet et hav af koncerter, der tæller både Tønder festival og Roskilde Festival. De spiller folkemusik og har modtaget flere priser for musikken, blandt andet en Danish Music Award. Kort sagt – de kan deres kram, så tag godt imod dem.  Læs mere her.

Efter frokost og ikke mindst en god snak over tallerkenen, fik Thomas Grønnemark ordet. Thomas er indkasttræner og har rekorden for verdens længste indkast. Men han har også snakketøjet i orden, så han bød på et underholdende oplæg om arbejdsglæde. Læs mere her.

Fællesdagen blev afholde på Idrætscenter vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå.

 

Fredagens program – cirkatider:

9:00 Kaffe og brød
9:30 Velkomst og fællessang
9:45 Orientering fra KiN udvalg
10:00 Helle Hein om motivation på arbejdet
11:15 Pause
11:30 Musikalsk indslag: Dreamers’ Circus
12:30 Frokost og netværk
13:30 Thomas Grønnemark om arbejdsglæde
14:45 Fælles afslutning

 

Du kan se billeder fra kursusugen her.

 

Detaljer

Start:
2. januar 2019 kl. 09:00
Slut:
4. januar 2019 kl. 15:00