Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursusuge 2016

4. januar 2016 - 8. januar 2016

Kulturskoler i Nordjyllands kursusuge 2016

I uge 1 gik alle Musik- og Kulturskoler i regionen vanen tro sammen om at udbyde en bred vifte af kursustilbud.Det er femte år, de nordjyske kulturskoler er sammen om at opkvalificere deres undervisere her i årets første uge. Og det er unikt, for andre steder i landet kender man ikke til så stærkt et samarbejde mellem kulturskolerne.

Over 220 undervisere var tilmeldt forskellige kurser på ugens første fire dage. Kurserne blev afviket i Hobro, Hjørring og Aalborg og spændte fra Alexanderteknik over improvisation til keramik og nodeskrivningsprogrammer. Ud over det faglige input var der også mulighed for at mødes med kollegaer fra hele regionen. Og det er givende for alle.

Om fredagen var der fællespædagogisk dag, hvor alle undervisere, ledere og sekretærer mødtes til en fælles dag med inspiration og oplæg. Professor Lene Tanggaard holdt oplæg om læring i organisationer og om, hvordan man bedst udnytter den viden, der ligger i kulturskolerne allerede. I tråd med det, bestod resten af dagens program af vidensmoduler, hvor undervisere fra kulturskolerne delte ud af deres viden inden for særlige områder. Tak til jer.

Du kan nu finde de power points, der blev brugt i vidensmodulerne her nedenfor.

TV2 Nord kom forbi og lavede et indslag om kursusugen, som du kan se her.

Du kan også se billeder fra ugen på vores Facebook side, som du finder her.

 

 

Detaljer

Start:
4. januar 2016
Slut:
8. januar 2016
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturskoler i Nordjylland