Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NUS-stævne i Aalborg

30. januar 2016 kl. 09:30 - 31. januar 2016 kl. 16:30

Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester (NUS) er et tilbud til alle interesserede børn og unge, der spiller et orkesterinstrument. Her får du gode musikoplevelser og nye kammerater. Ungdomssymfoniorkesteret er for de øvede unge musikere, der spiller et orkesterinstrument. Strygerensemblet er for mindre øvede strygere.

Sidste NUS-stævne blev holdt i Aalborg, og her spillede NUS’erne med Orkester Norden, som er et orkester af konservatoriestuderende fra hele Norden og Baltikum. Det var en god oplevelse, især fordi der var koncert i Musikkens Hus.

I alt var over 100 børn og unge fra Nordjylland med til stævneweekenden, heraf fik en større flok udvalgte musikere lov til at spille med ved Orkester Nordens skolekoncerter i de efterfølgende dage.

Du kan se billeder og en lille videoreportage fra stævneweekenden på vores Facebookside.

 

 

Fakta

  • UngdomsSymfoniorkestret dirigeres denne gang af Henrik Vagn Christensen, mens StrygerEnsemblet dirigeres af Niels Bjerre.
  • Orkester Norden er et symfoniorkester med de største unge talenter fra de nordiske lande og Baltikum. Læs mere her: http://www.musikkenshus.dk/om-os/beboere/orkester-norden/
  • Du kan få yderligere oplysninger om stævnet hos din musiklærer eller hos orkesterkoordinator Deborah Josephson, tlf. 26468813, mail

 

 

 

 

Detaljer

Start:
30. januar 2016 kl. 09:30
Slut:
31. januar 2016 kl. 16:30

Sted

Musikkens Hus, Aalborg
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000
+ Google Map