G) Uden grænser i det virkelige liv v/ Bo Stief

Tid og sted

Onsdag den 2. januar 2013 kl. 10-17.
Kurset holdes hos Aalborg Kulturskole, Nordkraft, Teglgaards Plads 1, Aalborg.

Bo Stief

Workshop: ”Uden grænser i det virkelige liv ”

En dag med spilleglæde og åbenhed, hvor det underfundige og livsnødvendige ved musik er nøglen. Bo Stief har undervist siden 70erne og spillet siden 60erne. Han fortæller med høj energi og glæde om sine erfaringer og holdninger. Dialog er meget velkommen. Vi skal spille musik for alle med alle.

Kursisterne bedes medbringe deres instrument.

Om Bo Stief

Bo Stief er en åben, passioneret, alsidig musiker, mentor og komponist, der ikke kender til musikalske grænser. Han magter både kontrabassen og den halv akustiske 5 strengede bas. Stief spiller på en personlig, syngende og lyrisk måde og er opfindsom og banebrydende på allerhøjeste plan. Bo Stief er bassisten, der startede sin karriere i Montmartre, hvor han bl.a. spillede med store musikere som Dexter Gordon, Ben Webster, Don Cherry. Dizzy Gillespie.

Bo Stief er en eftertragtet dynamisk underviser. Bo er i dag lektor på Syddansk konservatorium og har haft elever fra alle danske konservatorier fra alle linier. Blandt hans mange projekter kan fremhæves ungdomsprojektet Playground Live, som kører på 12. år, banddoctor for ca. 100 danske bands, samt projekter med flere musikefterskoler, hvor han brænder for at dele sin viden med unge. Men er først og fremmest er Bo Stief super aktiv på musikscenen som musiker, komponist, dirigent og arrangør. Musikken er i centrum. Læs mere på www.bostief.com

Tilbage til kursusoversigt og tilmelding