Kursus 2017: fællespædagogisk dag

singh-og-goldsmicdtDen fællespædagogiske dag fredag 6. januar 2017 foregår på Idrætscenter Vendsyssel kl 9:00 – 15:00. Her vil der være mulighed for at møde alle dine kollegaer fra de ti nordjyske musik- og kulturskoler.

Om formiddagen vil Louise Kamuk Storm komme med et diskussionsoplæg om læringmiljøer og talentudvikling. Du kan læse om bl.a. Louises arbejde i dette magasin (hvor der også er interview med sidste års oplægsholder, Lene Tanggaard). Herefter er der koncert med Singh og Goldsmidt, der vil prøve at sætte lyd på livet (de to herrer underviser også på et kursus om torsdagen).

Efter frokost slutter vi af med et af livets helt store spørgsmål:

Hvordan ser Kulturskolen ud i 2025?

Vi har inviteret en perlerække af kloge hoveder, der kommer med hver deres inputs i diskussionen. I skrivende stund tæller panelet Hjørrings borgmester Arne Boelt, reklameguruen Thomas Fedder – og formanden for Skolelederne Claus Hjortdal.

Vi satser desuden på at kunne skyde det hele i gang med en lille optaktsvideo, hvor kulturminister Bertel Haarder kommer med sin vision for kulturskolens fremtid. Først og fremmest er I meget velkomne til at byde ind fra salen med spørgsmål og kommentarer undervejs. Der er kort sagt lagt i kakkelovnen til en livlig debat!

 

Program for dagen:

9:00 kaffe og brød
9:30 velkomst
9:45 oplæg v. Louise Kamuk Storm
11:15 koncert med Singh og Goldsmidt – lyden af liv
12:15 frokost og netværk
13:30 paneldebat
14:45 fælles afslutning


Adresse: 
Stadionvej 17, 9760 Vrå