Kursus 2017: Musik, glæde og en lille fest

Alle kan være medjesper-falch

 Vi skal prøve kræfter med rytmer, sang og dans. I bliver trommeslagere, sangere og rytme-nørder for en dag. Vi fordyber os i musikken og sætter fokus på en energisk fælles oplevelse, hvor sammenspil, glæde og humor vil være et gennemgående træk i hele workshoppen.

Vi skal lave rytmiske lege, bruge hænder, fødder og stemme. I får en masse inspiration til at inddrage krop, rytme og stemme i jeres daglige undervisning og nøgleordene for dette er: musik, glæde og en lille fest

Hvis vi har tid og der er stemning for det kan vi arbejde lidt med stomp til større og mindre grupper !! 

Alle kan være med, på tværs af fagområder og hoved-instrumenter. Husk godt fodtøj.

Tid: onsdag 4. januar 2017 kl 10-14

Sted: Musikkens Hus, Aalborg

Kursusholder:

Jesper Falch er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium samt diplomuddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Er til dagligt ansat på Det Jyske Musikkonservatorium som lektor i fagene percussion og SSB (Sang, Spile og Bævægelse). Arbejder derudover også som freelance musiker og underviser.

Jesper har turneret, som musiker, i hele Europa samt store dele af USA og Canada og Kina med nordisk folkemusik og á capella som det musikalske springbræt. Har medvirket på ca. 50 CD indspilninger i forskellige genre som enten komponist, arrangør og musiker.

Jesper har i de sidste 10 år desuden undervist på div. efteruddannelseskurser for musiklærere og kunstner i både ind og udland.