Kursus 2017: Syng og spil med 6-8-årige

 

jesper-gilbert-1Metodik til musikundervisning gjort enkel for læreren. Sjov med nye og velafprøvede aktiviteter og børnehits med intuitivt materiale lige til at spille.

Børnene lærer hensigtsmæssig adfærd i musiklokalet gennem sociale sange og lege til velkomst, at kunne følge en besked, komme hensynsfuldt rundt, spille forsigtigt, gøre de rigtige bevægelser m.m.

Udtryksfuld sang efter anvisninger og skabende aktiviteter som lydformning, improvisation, komposition og at finde på bevægelser, at kunne lytte opmærksomt og at kunne genkende klangen af forskellige instrumenter.

Spillesange, som børnene lærer efter gehør og spiller til på rytmeinstrumenter og evt. på tangenter, stavspil, bas, ukulele og guitar.

Differentiering med niveaudelt progression, hvor hvert barn spiller på sit eget niveau og stimuleres til selv at gå videre. Musikken er noteret så visuelt, at eleverne kan øve selv til musikken i undervisningen, træningstiden og derhjemme fra cd eller fra smartphones og tablets (f.eks. Ipads) med QR-koder.

Tid: Onsdag 4. januar 2017 kl. 9:00-15:00

Sted: Nordkraft, niveau 7, lokale 4, Teglgaards Plads 1, 9000 Aalborg

Kursusholder:

Jesper Gilbert Jespersen (Toftevangskolen)

Syng og spil med 1. og 2. klasse med cd udkom på Dansk Sang som 1. del i serien:

Syng og spil med 3. og 4. klasse og

Syng og spil med 5. og 6. klasse.