Kursus 2018: Alexanderteknik

På dette kursus vil du få en introduktion til Alexanderteknikken.
Jeg vil bruge dagen på at vise, hvordan du kan begynde at bruge den i din hverdag, så både dine elever og du selv kan få stor glæde af Alexanderteknikken og af det, du vil opleve, at den kan give dig.
Det vil bl.a. handle om at begynde at skabe større bevidsthed om, hvordan du bevæger dig og bruger dig selv, både i hverdagen og ikke mindst i forhold til dit instrument eller din stemme. Gennem årene opbygger vi ofte nogle vanebundne bevægelser og mønstre, og ved at skabe mere bevidsthed om, hvordan du bevæger dig, kan du begynde at skelne de uhensigtsmæssige fra de hensigtsmæssige.
Jeg vil vise dig, hvordan du stille og roligt kan begynde at bruge dig selv på en mere fri og ubesværet måde.
Jo mindre energi og jo færre kræfter, vi bruger på uhensigtsmæssige spændinger og vaner, jo mere energi har vi til det, vi egentlig gerne vil bruge vores kræfter på og fokusere på – f.eks. som musiker eller sanger, vores instrument eller vores stemme.
Tid: På grund af stor tilslutning afholdes kurset to gange: onsdag 3. januar  og torsdag 4. januar kl. 9:00 – 15:00
sted: Norkraft, Aalborg, niveau 7, lokale 7
Kursusholder: Tinne Stender
Tinne Stender er uddannet Alexanderlærer fra Den Internationale Alexander Skole i 1990.
De sidste 27 år har hun, sideløbende med undervisning af privatelever, afholdt kurser og undervist mange forskellige steder, bla. på Det Jyske Musikkonservatorium, det Fynske Musikkonservatorium, på Aalborg Universitet, hos Dansk Musiker Forbund, Aalborg Symfoniorkester, Dansk Jazz Forbund, på forskellige Musikskoler og  højskoler, for forskellige kor og musikskolelærere.
Læs mere på www.Tinnestender.dk