kursus 2018: dirigentens værktøjskasser

Står du nogensinde i den situation, at du skal lede en gruppe elever, når de skal spille sammen? Kunne du tænke dig at blive klædt bedre på til at håndtere denne opgave?

På dette kursus vil vi dykke ned i ”Dirigentens  Værktøjskasse” og finde alle de værktøjer, der er relevante, når man skal lede en sammenspilsgruppe.

Vi vil naturligvis snakke lidt om dirigentteknik, men vi vil også tale om alle de andre ting, der har betydning for effektivt at kunne dele ud af vores musikglæde, og Peter Ettrup Larsen vil dele ud af egne erfaringer, fif, idéer, tricks og trylleformularer.

Alle er velkomne, uanset om man leder et orkester eller en mindre gruppe, og der kræves ingen dirigentfaglige forudsætninger, men alle deltagere bedes medbringe deres instrument.

tid: tirsdag 2. januar kl. 9:00 – 15:00

sted: Aalborg Kulturskole, Nordkraft, niveau 7, lokale 4

underviser: Peter Ettrup Larsen
Peter Ettrup Larsen har mange års erfaring indenfor dirigentundervisning lige fra AM-uddannelsen på DKDM i København over dirigentuddannelsen på Sibelius Akademiet i Finland, til Universitetet i Stavanger i Norge, hvor han i år underviser på de Digitale Dirigentstudier, som netop er en efteruddannelse for praktiske udøvere fra musik- og kulturskoler over hele Norden.