M) Inspirationskursus – børnehold v/ Anne Olorenshaw

Tid og sted

Onsdag den 2. januar 2013 kl. 10-16 hos Hjørring Musiske Skole, Dronningensgade 12B, 9800 Hjørring.

Anne Olorenshaw

Kursusbeskrivelse

Kurset er for folk, der underviser 0 til 6 årige.
Vi vil gennemgå en del af min musik, fra de to CD’er + nogle gamle kendinge – med nogle nye ide’er. Hoppe og springe – og ind i mellem være som børn. Jeg er meget åben for andres ide’er – interaktion mellem deltagerne er altid spændende.

Det er godt at have tøj på, som man kan bevæge sig i 😉

Om Anne Olorenshaw

Jeg har de sidste 15 år undervist helt små, og spillet mange koncerter med min egen musik, der er udkommer på 2 forskellige CD’s + undervisningshæfte. “Hov hov, musik for sjov” og “hov hov 2’eren”. Jeg elsker at regne ud, hvordan man får “børnene i spil” – får dem til at byde ind med sjove og til tider skæve indfald. Min musik kombinerer altid bevægelse og nogle gange spil, for jeg synes de to ting hænger sammen. Læs mere på www.anneo.dk


Tilbage til kursusoversigt og tilmelding