N) Animationskursus v/ Hanne Pedersen

Tid og sted

Onsdag den 2. januar 2013 kl. 10-15 i billedkunstlokalet på niv. 4, Aalborg Kulturskole, Nordkraft, Teglgaards Plads 1, Aalborg.

Hanne Pedersen

Kursusbeskrivelse

Lav egne animationer.
Få tiden ind i kunsten, få kunsten op i tidens medier. Med animationsmediet er det muligt at få tiden helt konkret ind i billedfortællingen og et anderledes billedsprog opstår. Det behøver ikke være svært eller tidskrævende at lave animationsfilm.

Smartphones, webcams, labtops, freeware, billige programmer osv, gør det overskueligt rent teknisk og simple animationsteknikker gør det muligt inden for en overskuelig tidsramme. Alt kan lade sig gøre i animation,der kan arbejdes med post it notes, udklip fra bøger og blade, papirklip, oliemaling på glas, osv.

Om kursusholderen

Hanne Pedersen er leder af Center for Animationspædgogik på The Animation Workshop i Viborg.

The Animation Workshop er et af Europas førende uddannelses-, efteruddannelses og udviklingsmiljøer for karakteranimation, interaktiv digital underholdning, pædagogisk anvendelse af animation mv. The Animation Workshop er et brand i det globale animationsmiljø og tiltrækker professionelle, undervisere og studerende fra hele verden.

Tilbage til kursusoversigt og tilmelding