Steinway Piano Festival 3. april

Kære nordjyske klaverspiller!

Hjørring Musiske Skole og Kulturskolerne i Nordjylland kan med glæde igen i år invitere til indledende runde af den landsdækkende Steinway Piano Festival 2016, der denne gang er nummer 24 i rækken

Søndag den 3. april kl. 13.00
i Hjørring Gymnasiums Festsal
Skolevangen 23, Hjørring

Deltagere er klaverspillere, der ikke er fyldt 18 år den 1. januar 2016. Vi håber, at det må blive en rigtig dejlig og lærerig dag, hvor I alle får mulighed for at mødes og spille for hinanden.

Det bliver derfor 24. gang, at Juhl-Sørensen indbyder børn og unge til Steinway Piano Festival, hvor unge dygtige klaverspillere fra hele landet mødes og spiller for hinanden i en venskabelig dyst.

 

Målet med Steinway Piano Festivalen er at vække og stimulere glæden og interessen for klaverspillet hos så mange unge som muligt. Festivalen afholdes denne gang separat i hvert af de tre skandinaviske lande, Danmark, Sverige og Norge. Ved den indledende runde kan man kvalificere sig til den danske finale, som afholdes lørdag den 16. april i Musikhuset Århus. 2014 på Louisiana i Humlebæk. Én prisvinder her fra vil blive inviteret til Den Internationale Steinway Festival i Hamburg Musikhalle.

Det nordjyske bedømmelsesudvalg består i år af pianisterne John Damgaard og Rudolfo Llambias.

Selv om det er en festival, vil vi tilstræbe en afslappet og rar atmosfære, og vi håber at rigtig mange lærere og elever fra de nordjyske musikskoler samt privatelever vil være med til at gøre denne dag både festlig og afvekslende.

Er DU interesseret, så udfyld tilmeldingsformularen nedenfor.

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 28. februar.

 

BEMÆRK. Repertoiret skal inkludere et værk komponeret efter 1960. Du kan vælge at spille dette værk som det eneste, eller at spille endnu et stykke, frit valgt fra en anden tidsperiode. Rytmisk musik skal være noteret ned..

 

Vi glæder os til at møde jer!