H) Folkemusik anno 2013 v/ Jørgen Dickmeiss

Tid og sted

Torsdag den 3. januar 2012 kl.10-17 på Kulturstationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping.

Jørgen Dickmeiss

Workshop: Folkemusik anno 2013

På kurset vil Jørgen Dickmeiss præsentere deltagerne for noget af den musik som han er optaget af. Uanset om I spiller klassisk eller rytmisk til daglig, vil I kunne finde ny inspiration, glæde og udfordring på dette kursus. Vi vil både arbejde med gehør og noder.

Medbring instrument og nodestativ og godt humør, og husk: musikken er noget vi laver sammen!

Om Jørgen Dickmeiss

Alle former for folkemusik drager mig, specielt hvor violinen er indblandet. I 1998 blev det muligt at studere folkemusik på Det Fynske Musikkonservatorium og jeg sprang til. Det var en stor inspiration og øjenåbner for mig. Siden 2002 har jeg ernæret mig freelance i mange forskellige sammenhænge. Mine to primære projekter er Folk/roots/rock- bandet Tumult (udgivet 3 CD’er) og folkemusik-ensemblet Svøbsk (udgivet 2 snart 3 CD’er). De sidste 10 år har jeg ligeledes spillet i tangokvarteten Tangueros. Udover konservatoriet er jeg Bachelor i Musikvidenskab. Jeg er hovedsaglig violinist og sanger, men spiller også mange andre instrumenter.

Tilbage til kursusoversigt og tilmelding